19.03.2021 г., 4:05 ч.

Към мечтите 

  Поезия
410 0 0

Към мечтите смело върви
и назад недей да поглеждаш,
слънцето ще освети,
всяка мрачна пътека! 

 

Само надежда не губи
и вярата в сърцето 
на топло си пази,
защото без нея  - изгубен ще си ти!

© Еленка Гишина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??