21.09.2007 г., 13:35 ч.

Към Пинче 

  Поезия
1043 0 15

        Не Го познавам лично... И не ми е бил на гости.
        Пред Него тръпна в страх, респект !
        Дори опитвам се да изкупувам с пости
        греха си първороден, че родена съм  човек...

        Той с тебе често пие вино...
         Пиян от Твоя бъдещ стих...
         И двамата вечеряте интимно...
         И Той е кротък, белобрад и тих...

        


         Тогава всички липси преброяваш...

          И Той ги мери точно на везни .
          Пред святото ти богохулство се смирява .
          И взетото
                    стократно връща .
                                    В светлина и стих...
    


          П.S.      Провокирано от стиха "Звездите падаха като кошути "на Пинче

        

© Нина Сименова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??