21.12.2011 г., 15:33 ч.

Към сестра ми 

  Поезия
9180 0 3

КЪМ СЕСТРА МИ

 

Животът често ни поднася

безбройни срещи, суета,

но как кат вихър все отнася

край мен любимата сестра?!

 

Защо за теб все нямам време

и ден рожден да почета?

Нелеко е житейско бреме,

а с теб деля безброй неща.

 

Зная, до мен е твойто рамо,

от сън при мен ще дойдеш ти,

сърце за обич е голямо,

длъжница съм и ми тежи.

 

За мене си самата обич-

тиха, безкористна, добра.

Дали ще мога на лист безлик

отмалко да благодаря.

 

Искам от съдбата зла- щедра,

да бъдеш цял живот до мен

и твоята усмивка ведра

да радва ме до сетний ден!

© Анка Келешева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много силно и емоционално ! Прекрасно е
  • Благодаря ти, Габриела.
    Имах много хубава сестричка, с която много се обичахме, но за съжаление тя вече не е между живите.
    На теб ти пожелавам Весела Коледа и Честита Нова Година!
  • Много хубаво откровение
Предложения
: ??:??