2.12.2022 г., 11:04 ч.

Към съдбата 

  Поезия » Гражданска
233 2 0

Защо се гавриш ти, съдба, със мен?

Не се надявай нищо да получиш!

Повярвай ми, на болката съм фен

и надали със мене ти ще случиш.

 

Надяваш се да бъда поразен,

да стана жалка, проста мутра,

но знай, че аз съм подобрен

модел, но не на Кама сутра.

 

Съдба, изобщо не ми пука,

че се опитваш да ме разориш.

Отдавна съм нагазил в лука,

така че-я иди да спиш!

 

Каквито и капани да поставиш

ще ги избегна без проблем.

С моя залък ти ще се задавиш,

но не съвсем, но не съвсем...

© Георги Янков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??