4.07.2012 г., 13:18 ч.

Кървава дъга 

  Поезия
481 0 0

Пера се сипят от небето
и разгръщат над мен кървава дъга.

Тихо до мен тръпне врабчето,
уплашено, неискащо да литне.

Защо смени песента им
с безутешна и болезнена тъга?

© Малката смърт Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??