7.05.2006 г., 18:33 ч.

Кървава пустиня 

  Поезия
614 0 3

Вървях,
пред мене беше мъртвата пустиня
и все така до третата година.
За тези три години
душата ми загина,
започна да прилича досущ като робиня.
Но ето, че дойде и края,
пред мен се виждаше оазис
и в него моята любима -
красива роза, кърваво червена,
ефирна, нежна, цялата в коприна.
Сама във тоз оазис,
тя беше перлата на таз пустиня.
Любувах й се девет дена,
поливах я със нежност и любов,
но това не стигна ми,
поисках да я имам аз за цял живот.
В момента, в който я прегърнах,
усетих нейните бодли,
забиваха се те във мене
и кръв потече на реки.
И ето че оазисът изчезна,
изчезна моята любов.
Остана само кървава пустиня
и мисълта за моя ГРОБ!

© Джейн Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • страхотно е!браво и от мен! успех!!!!
  • Браво! Първо поздравявам те за добре дошла Второ страхотно стихотворение...даже не знам слаба е думата която използвам!! Развивай таланта си,виждам че го имаш /6/
  • Здравей, Джейн!!!
    Добре дошла и поздрави за стихотворението!!!
    Хареса ми!!!
Предложения
: ??:??