27.12.2017 г., 19:24 ч.

Къс земя 

  Поезия
386 0 2

Безкраен къс земя.

Моя,

вечна,

плодородна.

Длан, протегната

със милост

и богатство.

Пълна с тайни извори,

с небесна светлина.

Моя.

Нейна съм.

Засявам я.

И пазя я.

И чествам я.

Другар добър и честен 

ми е тя.

Другар по избор

на душа.

 

© Кирилка Пачева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??