18.12.2007 г., 19:44 ч.

Късно е... 

  Поезия
786 0 5

Късно е, ще си отида с една мечта.
Късно е да живея за минали неща.
Късно е, а бих била това,
за което е късно, да бъда сега...

Късно е, щом забравихме да бъдем деца.
Късно е, щом закъсняхме във времето, заради това.
Късно е и се разминахме с много неща,
за които е късно да мечтаем сега...

Късно е да гоним изтекла вече вода.
Късно е да четем пожълтели писма.
Късно е, а това го написах сега,
защото ще е късно, да го пиша след това...

 :)

© Никита Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??