3.08.2007 г., 15:17 ч.

Късно е 

  Поезия
667 0 8
                    Късно е

Струнен звън на закъснели камбани -
                    мълчание...
Болезнен лъч през кървящото небе -
                   дихание...
Черно- бяла надежда промушва се през мрака -
                   стенание...
Късно е! Твърде късно! -
                  за твоето
                  желание...

© Деница Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??