8.03.2006 г., 18:02 ч.

KЪСНО Е 

  Поезия
828 0 3

 РАЗБИРАМ.
 ОТИДЕ СИ ДЕНЯТ.И ВСИЧКО.
 ВЕЧЕР Е .КОШМАРНИ СЪНИЩА.
 РАЗБИРАМ.
 ОТИДЕ СИ НОЩТА.
 БЕЗКРАЙНОСТИ-
 ИЗГУБЕНИ В БЕЗКРАЙНИТЕ МИ СЪНИЩА.
 СЕГА РАЗБИРАМ.
 (А ДАЛИ СЪМ ГО РАЗБРАЛА?)
 ВЯРВАМ ЛИ ЧЕ ВСИКО Е КЪМ КРАЯ СИ,
 А ТО НЕ Е ЗАПОЧВАЛО...
 КОГА?
 МЪЛЧАНИЕ.


 

© Даниела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??