30.01.2009 г., 18:44 ч.

Латрункули 

  Поезия
575 0 1

Цял живот от тактическа битка

с боен вик аз те търсех, не чу ли?

На полето пристъпвахме тихо

като две фигури в латрункули.

 

Аз съм с черните, чувствам вина,

ти си с белите, краля жадуваш,

но дали той бях аз? Туй не знам,

знам, че вече съм пешка... тъгуваща.

© Димитър Димчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??