22.06.2007 г., 8:30 ч.

лебед 

  Поезия
489 0 5
спи спокойно
моя лебедова песен
спи
не забелязвай моя взор
спи
задъхвайки се
може би от плесен
едвам достигам те
с протегнати ръце
крещейки
в тази изтормозена реалност
умирайки
без твоето ухание
живецът твой
ме прави песен
а аз звуча
не давам никому
покой

© Чавдар Кунчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??