21.08.2005 г., 22:50 ч.

Ледена снежност 

  Поезия
671 0 3
Ще нарисувам мечта.
Слънце, простор и море.
Ще нарисувам и полет,
понесъл ме с вятъра
в звездно небе.
Вместо сълзи,
ще рисувам цветя.
вместо раздяла - мостове.
Боите не стигат за мойта мечта,
какво да рисувам, за Бога.
Черно и бяло в палитрата имам,
смесвам ги в някакво сиво.
Треперещи пръсти рисуват пак зима,
която със студ ме обвива.
Ще нарисувам, реших,
твоята ледена снежност,
в бури жестоки, виелици зли,
неподвластнa на нежност.

Ще нарисувам мечта,
когато боите са много.
С двете в картината - само тъга.
С черно и бяло - толкова мога.

© Найден Найденов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??