23.05.2006 г., 21:34 ч.

Ледено 

  Поезия
698 0 3
Всичко свърши.
И приятелството,
и любовта ни -
мъчително беше разделянето...
Аз те повиках с очи,
но ти не ме намери;
потърсих себе си в теб,
но ти не ми отговори;
исках да чуя гласа ти,
но ти не чу моя.
Между нас има само
студени стени -
бягаме, за да не се намерим.
Във душите ни- хладни искри...
Ледено ми е, ледено.
Може ли леден
да бъде огънят?!

© Елина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??