24.06.2007 г., 11:33 ч.

Лека нощ 

  Поезия
1017 0 4

Лека нощ!
Заспивай вече!
Погален от нощната милувка.
Знам, че си така далече,
но пращам ти една целувка.

 
Лека нощ!
И да сънуваш
как отвежда ни нощта,
как нежно, бавно ме целуваш,
докосвайки ме със ръка.

 
Лека нощ!
Продължи да ме прегръщаш!
Целунат в нощната тъма.
С ръцете си да ме обгръщаш.
Не искам пак да съм сама...

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??