За такава отрова няма инжекция,
няма лек, нито цяр, ни мехлем.
Дълбоко в мен се разнася инфекция,
да ме оплакват ми писна съвсем!
Стига диагнози и стига рецепти,
всички знаят, че е нелечимо!
От тази болест страдат много пациенти.
Лекарска грешка? Не! Немислимо!
От разбито сърце, кажете, как се съвзема
човекът, който силно обича?
Има ли хапчета, които да взема?
Или по лекари все ще се тича?
© Милица Игнатова Всички права запазени