7.06.2013 г., 8:06 ч.

Лелка без бастун 

  Поезия » Хумористична
536 0 2

Познавам една лелка без бастун,
която никога не се смее,
всеки ден тя е тъжна,
но кой бастун ще ù даде?

 

Като види красив младеж,
иска бастун здрав да хване,
за да е пъргава катo него,
щот бастуна носи здраве.

 

Но бастуна не ù дават
и все се сърди тя,
нея виц не я разсмива,
ако не запълни празнота.

© Калоян Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??