12.10.2007 г., 8:55 ч.

Лесно е да се обича 

  Поезия
560 0 11
 

Казват, лесно е да се обича.

Добре, съгласна съм с това.

Сърцето, вярно, все в огън се превръща.

Дори и в момента е така.



Несподелена или споделена,

любовта пак си е любов.

До болка посветена

на един човек до гроб.



Бури, кал и мраз,
ще ги прегази без усилия.
Вярвай в нея и ще се запази
онази, непорочната стихия.




Лесно е да се обича.

Повярвах го това.

Трудно е, обаче,

да се докаже любовта.

© Пламена Добрева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??