11.06.2020 г., 17:36 ч.

Летен ден 

  Поезия
707 0 0

Топъл дъжд,
през летен ден.
Дали сънувам,
или съм в плен.

Слънцето плахо
през облаците прониква
и с лъчи бавно
в душата ми вниква.

С чадър в ръката,
тръгвам към реката.
Трепти водата,
а дъга се спуска над земята.

© Вики Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??