9.02.2007 г., 0:02 ч.

ЛИЦЕМЕРИЕ 

  Поезия
1384 0 7

Стопява се денят полека -
и страстите, и суетата
притихват в свойто недоверие.

На сцената, сменило тоалета,
остава с блясък
шестващото лицемерие.

Пластично, гъвкаво танцува,
промъква всички хитрини.
Целта е вечна:

да прикрива
безсрамните
пукнатини...

© Стела Флорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??