13.05.2015 г., 22:14 ч.

Лилаво 

  Поезия » Бели стихове
743 1 1

 

беше неделно

купесто-дъждовно

след последния залез

който приличаше 

на лилав океан

а лилавото

е любимият ми цвят

обичам го

както обичам дъжда

но разбрах

че не мога да плувам

и в миг осъзнах

че

моята сродна душа

мъжът на живота ми

ме беше срещнал

за да ме научи

че мога да живея

и без него

сега 

няма нищо 

по-красиво

от лилавия залез

примесен с дъжд

и когато завали

обувам шарени ботуши

отивам в парка

тичам и скачам

да!

истинската любов

прочиства

и

не задържа кал в локвите

неделно е

моя любима

лилава

не...

...деля

 

© Тя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??