17.01.2013 г., 12:41 ч.  

Липса на извинение 

  Поезия » Гражданска
368 0 0

И Бойко бил живеел бедно.

Добре, генерале, ама дали е редно

сега, когато веч си милионер,

да си груб като милиционер

към жената с пръстена златен.

В затвора трябва да си пратен,

а ти - мафиотът, нагло се държиш.

А ти, българино, недей да спиш!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??