11.02.2006 г., 13:06 ч.

ЛИПСВАМ ЛИ ТИ? 

  Поезия
3939 0 11

                 Липсвам ли ти ?


Липсва ли ти топлината в погледа ми кадифен,
пламъкът в очите на сърна,
онзи огън, който те изгаря и превръща те на камък овъглен,
тайнственият поглед на жена?

Липсва ли ти нежната ми бяла длан,
парещият допир на ръцете,
звънкият ми смях от полъха на вятъра до теб довян,
който тихичко слова вълшебни ти шептеше?

Липсвам ли ти? Липсвам ли ти аз самата
като слънце, като въздух, като дъжд?
Липсвам ли ти като звук, отронен в тишината,
както липсва любовта на влюбен мъж?


18.01.2006г.

© Гергана Шутева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??