5.09.2007 г., 22:46 ч.

Липсваш ми 

  Поезия
682 1 0
Трябва ли да ме боли?
Трябва ли да сме разделени?
Трябва ли да изгарям от страст?
Трябва ли да мога, но да не притежавам?

Смея се, ала не съм щастлив!
Смея се, ала без теб е лицемерие!
Смея се, ала щастлив е друг!
Смея се, ала пак е студ!

Искам, но не притежавам!
Искам, но не получавам!
Искам, но не си до мен!
Искам, но не заслужавам!

Давам, но не се цени!
Давам, но не разбираш ти!
Давам, но не върви!
Давам, но не стига!

Щастлив съм, когато си с мен!
Щастлив съм, когато съм ценен!
Щастлив съм, когато съм опиянен!
Щастлив съм, когато си щастлива ти!

© Константин Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??