13.10.2006 г., 15:59 ч.

Липсваш ми... 

  Поезия
1242 0 4

Липсваш ми...



Песен искам да звучи,
да я чуваш само ти.
Ще запея нежно, ей така
със глас на самодива...



Сърце от огъня поддържано,
живее с пламъка на твоето.
Напират във очите сълзи
и безмълвно шепнат - липсваш ми...



А съвсем накратно,
бих се изразила просто,
с думи две...
Обичам те!



П.С. Посветено на любовта на моя живот!!!

© Йорданка Янчова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??