18.02.2006 г., 19:36 ч.

Липсваш ми 

  Поезия
1068 0 2
Кажи ми ти, защо така реши,
защо каза, че не ме обичаш вече ти,
любов не заслужавам ли аз?
искам с теб да бъда в този час.

Не мога aз сега без теб,
ти си ми всичко,изгарям
от желание да се върнеш ти при мен,
горя от страст само да чуя

отново "обичам те" от твоята уста.
Ала знам,че много искам,
не мога да получа повече
твоето внимание,твоята любов.

Ти си сега с друг, не си с мен
и това ме убива бавно ден след ден,
искам теб и никоя друга,
никоя не е като теб.

Липсва ми твоята усмивка,
така красива,така омайна,
търся те в другите,
ала не мога да те открия.

Ти си светлината в моята душа бледа,
ти си ми всичко немога ,аз без теб сега.
Празно е сега в моето сърце,
търся момиче като теб.

Така красиво,чаровно и омайно,
така пленително,ала защо е така
трудно да намеря такова като теб.
Липсваш ми много.

Искам те отново до мен да си,
даже ако трябва да бъда наранен
отново от твоята любов голяма,така голяма.
Обичам те

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • няма ритъм
  • Напомя ми много на стиховете на един горкан, който така си пишеше прав текст и си изливаше душата...Може да не разбирам и да съм недорасъл да давам такива мнения, но според мен това не е поезия...Никак даже...Просто свободни съчинения на тема "Гаджето ме заряза"...
Предложения
: ??:??