23.07.2006 г., 19:49 ч.

Липсваш ми ... 

  Поезия
1287 0 1
Сякаш си толкова близо,
а всъщност безкрайно далеч.
Денем слънцето жарко напича,
а душата сковава във лед.
Светлините наоколо греят,
а всичко тъне във мрак.
И нека всяка мисъл за теб да потъне,
но непосилно е ...
Жадувам те пак!!!
Надявам се всичко по-бързо да свърши
спомени, мисли, любов - все към тебе летят,
сгушвам се вечер в леглото студено
и моля се, ангели над съня ти да бдят!

© Марина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Сякаш си толкова близо,
    а всъщност безкрайно далеч.

    Хубаво е!
Предложения
: ??:??