12.12.2006 г., 16:34 ч.

Липсваш ми 

  Поезия
1006 0 6
..Липсваш...

Чуй сърцето как тупти...
Не съм те виждала от месеци...
Как ми липсваш ти...
Болката в мен гори...

Как искам да се върнат онези дни...
И от мен пак да бликат искри...
Искам пак да зърна усмивката красива...
Която мен бе пленила...

Никога не ще се вънат тези дни...
И сърцето ще продължи да кърви...
След време на гроба ми ще идваш...
И сълзи на празно ще проливаш...

© Мариана Манева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??