10.04.2007 г., 13:38 ч.

ЛИСТЕНЦА РОЗИ (из „Животът, какъвто е") 

  Поезия
548 0 9

Хайку


Листенца рози

завиват спяща мечта...

Цветна тишина...

© Вили Тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??