17.11.2011 г., 11:38 ч.

Листопад 

  Поезия
548 0 5

Листопад е…

сипят се листата.

Клоните оголват,

падат по земята.

 

Листопад е…

капят ми листата.

Любовта загубих,

пораснаха децата.

 

Листопад е…

с годините нахлува.

Живота ти отнема,

с болката върлува.

 

Напролет…

дървото ще разлисти.

А от мен животът

ще къса нови листи.

 

 

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??