13.01.2012 г., 12:26 ч.

Локвата 

  Поезия » Хумористична
583 0 5

Дали е дъжд, или е сняг -

не е съществен тоз въпрос!

Щом стихне вятърът - кап, кап,

а после - пляк и пляс, и пльос!

 

- Таз локва, мамо, ми купи! -

крещи възторжен детски глас.

- Ех, нямам толкова пари! -

с усмивка отговарям аз.

© Галина Белинска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??