19.12.2010 г., 1:28 ч.

Лора и АНИ 

  Поезия » Пародии
883 0 0

Лоре, ти си страшна мадама!
Но какво ще правим със Ана?
Кажи ми как да я мана?
Баща ù е ВИП охрана.

Станах аз от кревата.

И се хванах за главата.


 Поръчах такси за към Ана.

...

Aни, Този наш свят е измама.
Tози свят, в който сме двама.
Трима? Нима  ще е драма?

А тя отговори на въпроса с въпрос:
"Нима наистина си толкова прост?"
"О, да." Казвам.
Въобще не ме притеснява този въпрос.
Но баща ù тъкмо се прибира от Пост:
"Ей ся те смазвам!"

Помня само как започнах да бягам.
Но не след дълго усетих как падам.
Започнах да колабирам.
И в момента реанимирам...

© Никола Кокинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??