9.03.2022 г., 19:40 ч.

Love is a source 

  Поезия » Любовна
549 2 0

Love is a source

Teenage kisses in the night

Wealth not for one, but for two

Free opium with a price

In this world let's love to rule

Triumph of joy

Absolute

 

Wow,

 

What choice is love

That you are listening to now

Oh, it's a source,

Giving birth to desires and hopes

 

2022

© Николай Янев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??