26.08.2006 г., 11:04 ч.

ловец на души 

  Поезия
1529 0 4
Във гората се разхождаш,
със смърта се срещаш ти
и ловец ще станеш нощен
на изгубени души.

Кръв ще пиеш от телата
и безсмъртен ще си ти,
ще танцуваш с самотата
моля те вземи ме ти.

С теб ще станем двама в мрака
повелителите на кръвта,
за ръце ще бродим вечно
и с целувка на смърта, ще се съюзим в мига,

ще се слеем с вечноста
в танц греховен на срама,
ще се храним със мечти
на забравени души. 

© Мортиша Адамс Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??