20.07.2007 г., 8:59 ч.

ЛУЦИФЕР 

  Поезия
804 0 17
Като камък си. Хладна, студена.

Отброяваш наум часовете.

Скрита в дяволска плът. Забранена.

Жертвен дар, усмирил боговете.


Писък  страшен. Бездетна невеста.

Непознала живота утроба.

Разделената мъка злочеста.

Опетнената сватбена роба.


Неразкаяна. Търсиш разплата.

Пресметлива до хищност хиена.

Кръвожадно изпиваш сърцата.

Дяволска си! За ангел сменена!


Тежък избор. Желание хищно.

Паднал Луцифер никой не вдига!

Сладострастие дяволско, пищно.

Само плът си! Но тя не ти стига!


20.07.2007 г.

Дарина Дечева



© Дарина Дечева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??