13.03.2005 г., 23:38 ч.

Луда съм 

  Поезия
991 0 3
Трябва с разума си пак да споря.
Греша отново - това го зная,
но как да спра да те желая?!....
Пропъждам те,
обиждам те,крещя,ругая..
Но тръгнеш ли -
изпадам в паника,ридая
и за миговете стари пак мечтая.
Със себе си жестока съм - играя..
Игра на страхове
и на мечтания..
Луда съм -
страх ме е,
че престана ли да те желая,
ще мога и без тебе да се справя.

© Тони Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??