17.09.2007 г., 0:20 ч.

Луди 

  Поезия
583 0 1

    Двете с теб сме луди,
    всеки ни се чуди.
    Съветват теб ''зарежи я'',
    заповядват ми ''остави я''.
    Покрай теб съм оглупяла,
    покрай мен си полудяла.
    Да, знаем, че сме луди
    нека всеки да се чуди.
    Добре ни е да сме такива
    даже всичко да загива.
    Нека говорят каквото си щат,
    нека на главите ни да крещят,
    няма никой да ни раздели.
    Каквото да казват, уви.

© ЕЛЕНА ГОГОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??