30.09.2007 г., 22:58 ч.

~ Лудост е ! ~ 

  Поезия
670 0 4
Лудост е да те обичам,
забранени чувства са това
и всеки ден безспирно се отричам
от случващите се неща.

Забранявам си да те докосвам,
да целувам устните ти всеки миг,
но дори и забранено в съня си
пак дочувам твоя вик.

Викаш ме и жадно ме изпиваш,
с поглед влажен и изгарящ,
с ръце горещи сладко ме раняваш
и по тялото ми хиляди следи оставяш.

Лудост е, но ще рискувам,
та нали един живот живеем,
тази нощ с тебе ще лудувам,
ако писано е "аз" и "ти" в едно ще слеем!

© Ели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??