21.02.2010 г., 13:27 ч.

Лунен шепот 

  Поезия » Източни форми
536 0 9

 

Нощта подири

две загубени следи.

Отрони сълзи.

 

 ***

 

Лунна тишина

пътека нежна прави

към нечия душа.

 

 ***

 

Гали лунен лъч

две притихнали души.

Шепот и мечти.

© Мартина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??