27.07.2008 г., 21:46 ч.

Лунни къдрици 

  Поезия
666 0 17

Слънце

пламъци в морето гаси,
уморени,
на скалистия бряг
вълните скланят снаги.
Първи звездици
отварят сини очи.

Водата застилат
лунни къдрици,
а сред тях -
лодка чернее.

Пристанът е сам
и мълчи...



© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??