25.11.2012 г., 23:12 ч.

Лунни птици 

  Поезия
537 0 7



Нощта е стих,

посипан

със звезден прах.

Той искри

от приказките на луната, 

които тя безмълвно пее…

А от тях

се раждат цветни птици,

виещи се в бавен танц.

Щом крилете им

докоснат тъмнината,

тя се свива,

изсветлява

и изчезва…

 

 

 

 

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??