21.06.2007 г., 20:57 ч.

Лято 

  Поезия
487 0 1

Слънце строи по тялото голо.
Като магнит привличам всеки вик.
Вятърът охлажда страстите горещи.
Морето ме зове към своите дебри.
Лято е - горещо, жарко, страстно.
Душата се отваря за преживяване опасно.

© София Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??