8.09.2007 г., 12:04 ч.

Лято 

  Поезия
411 0 3

Синьо мое лято, аз съм пак при теб,

в синьо съм облечена, вкусът ми е солен.

Мое златно лято, остани със мен,

злато влей в косите ми, вземи ме в твоя плен.

            Прегръщат ме вълните ти,

            целуват ме лъчите ти,

            обича ме морето ти,

            мечтаят все за мен.

Мое лято весело, заживей във нас,

нека се усмихваме, да пеем с пълен глас,

нека се обичаме през лятото поне

и да бъдем вечно в лятото, времето да спре.

            Прегръщат ни вълните ти,

            целуват ни лъчите ти,

            обича ни морето ти.

            И лятото е с нас!

© Галя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • То винаги е с нас , мила Галя!Който носи лятото в душата си е добър , слънчев човек - като теб. С обич.
  • Много топло и красиво!!!
  • В този студен ден, със първия сняг на Балкана, твоя стих ме стопли много!!!
    И ме накара да се потопя в спомените от края на лятото. Благодаря ти, Галя!!!
    Поздрави и за двата стих!!!
Предложения
: ??:??