15.09.2020 г., 20:35 ч.

Лъч 

  Поезия
339 1 0

Небето бе обсипано с тревоги, 
синия му цвят така и не видях,
 а търсех избавление от мрака,
 в който години наред живях.

 

Признавам няма да лъжа ,
 не съм лицемер, нито слаб,
а дълбоко в душата на хората търся ,
онази искра, онзи плам . 

 

Като буря да мине през всеки ,
онзи малък лъч доброта 
и вечно в сърцата нека свети,
тази ярка топлина.

© Еленка Гишина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??