7.11.2006 г., 23:39 ч.

Лъжа 

  Поезия
829 0 1
Лъжа ли е живота след това, което стана? Не живея ли в една измама? Не ми ли каза ти, че ме обичаш, че след мене винаги ще тичаш!? Не ми ли каза, че за тебе друга няма, че животът ти без мене е измама? Защо сега целуваш нейните ръце, а рани дълбоко моето сърце? Днеска вече всичко твое е за нея и за тебе да мечтая аз дори не смея! Жестоко с мене подигра се, с моята изстрадала душа и да разбереш, че те обичам, докрая ти не пожела! Но нищо! Да бъдеш щастлив със нея се надявам и... всичко хубаво ти пожелавам! СБОГОМ!

© Мони Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??