14.02.2007 г., 21:23 ч.

Лъжи 

  Поезия
576 0 1
Сълзи текат навред: не всичко върви по малко и мед. Искам да върна предишния ред... но тази постъпка... тя всички чувства стъпка! Какво правех - не разбирах със лъжата си боравех, че съм невинна претендирах. Защо си правих труда? То всичко излезе наяве... през главата ми минава мисълта "ти всички предаде". Но тази зловеща мисъл не само покрай мен мина. Тя имаше особен смисъл - всичко да проклина! И да... направи го! Разпространи слуха. Направи го за мен и не за някого другиго. Това урок добър ще ми даде добре ще се замисля - ако не искам наказание - лъжи не трябва да измислям. Всичко това ще отшуми времето лекува нашите души... Но преди да лъжеш, помисли... защото всичко стига до хорките уши.

© Катя Бояджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хубаво е, че си си взела поука. Ако не искаш да те лъжат- и ти недей...
Предложения
: ??:??