19.05.2007 г., 13:51 ч.

Люби ме 

  Поезия
1052 1 11
Докосвай ме, люби ме без задръжки,
разкъсай дрехите ми, страстно ме прегръщай,
изпий ме цялата и аз от теб ще пия
без срам, без жал греха ще преоткрием.

Греха ли казах, не това е Рая,
а в Рая грях да има, аз не зная
и всеки жест, въздишка, стон, стенание
причина са да губиме съзнание.

Докосвай ме, люби ме, нямам скрупули
тъй много чувства в мен са се натрупали.
Почакай миг... въздишка, вряща лава
потапяме се в сладостна забрава.

  май 2007

© Яница Ботева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??