7.04.2007 г., 22:40 ч.

Любимец на дявола 

  Поезия
1091 0 3

Любимец на дявола


Разкрих душата си

и получих болка...


Не харесваш живота -

казваш, сякаш се печеш на клада...

Не харесвай душата си -

тя, любими, ще отиде в Ада!

Оплакваш ми се, че не си щастливец...

Спокойно! Ти на Дявола ще си любимец!


Подарих сълзите си,

разбих мечтите си...


Не вярваш в любовта -

за тебе тя е безразлична...

Разбиваш хиляди сърца -

душата ти е тъй себична!

Ти няма да я срещнеш -

ще бъдеш вечно сам!

Смъртта сам ще посрещнеш

и сам ще си отидеш там!

(В Ада!)


Това е моята молитва -

на теб я посвещавам!

Дано гориш във пъкъла -

това ти пожелавам!

Да видиш що е болка

и да почувстваш нищетата!

Да ти люти на раната солта

и с всяко вдишване да чувстваш

самотата!

Да изгаряш в бавен огън

и да чакаш края...

Да се движиш като в сън -

няма край - това е Ада!


Разбих сърцето си,

погубих щастието си...

Изгубих мислите си,

захвърлих желанията си...

Притъпих усещанията си,

проклех и себе си!



Кремена Кънчева Кънчева 19год.

16.10.2006г.

© Д-р Кремена Кънчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??