11.10.2007 г., 10:49 ч.

Любов 

  Поезия
707 0 2

Любов

 Като птица ти ела при мен
и щастие донеси ми през този ден.
Обичам твоите очи
да докосват моите коси.


Обичам твоето дихание,
изпълващо стаята с мълчание.
Харесвам твоя нежен зов
и искам твоята любов.


Дари ми обичта си ти сега,
дари ме с нежна топлина.
„Аз те обичам!" ми кажи на глас
и любовта ще пламне между нас.

© Диана Гешева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??