28.10.2008 г., 22:27 ч.

Любов 

  Поезия » Любовна
1086 0 1
Любов

Харесвам допира на устните ти,
което някои наричат целувка.
Харесвам полъха ти на птица,
което някои наричат дъх.
Харесвам двете сини езера,
което наричат очи...
харесвам грациозната ти извивка,
което наричат танц...
харесвам твоята усмивка...
Това всичко се нарича любов.

© Сън Смайл Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??